Isparta Valiliği tarafından önemli bir duyuru yayınladı.
Açıklamada; Isparta ili, ilçe ve köylerindeki elektrik arıza ve onarım çalışmaları birçok farklı noktada yoğun şekilde devam etmektedir. Kar yağışı ve sonrasında, meydana gelebilecek erimeden kaynaklı herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için vatandaşlarımızın tarafından dağıtım şebekesi unsurlarına (trafo, direk, iletken, saha dağıtım kutusu, aydınlatma direkleri) temas edilmemesi önem arz etmektedir.
Vatandaşlarımız tespit ettikleri herhangi bir olumsuz durumu ALO 186 Çağrı Merkezine veya 112 Acil Çağrı Merkezimiz üzerinden bildirmeleri önemle duyurulur.
Ispartalı vatandaşşş
11 Şubat 2022 Cuma 12:12Yollarda kesilen ıle kopan elektirik telleri var onlar ne olacak yaya yolunda giderken verilirse insanlar carpıldıkdan sonramı bakılacak milli egitim carsiya giden yol üzerinde var
.önder
09 Şubat 2022 Çarşamba 18:31Bu elektrik firmaları istedikleri gibi hareket ediyorlar,çünkü biliyorlarki denetlenmeyecekler,ceza yazılmayacak,para kazanmaya devam edecekler.
Berna
09 Şubat 2022 Çarşamba 15:12Elektrik kabloları ne zam yeraltına alınacak. Yoksa hiçbir zaman alınmayacak mı? Bu konuyu açan bu konuda konuşan yok. Çok çok üzücü
Gidecek yerimiz yok
09 Şubat 2022 Çarşamba 14:39Geçiniz,Cengiz dediğini yaptı